35 contes imprescindibles per treballar les emocions I natibergada. Treballar les emocions a l’escola és important. En aquest article trobaràs un recull no esta escrit a les estrelles pdf gratis contes que et poden ser útils per treballar les emocions a l’aula. S’ha fet un garbuix d’emocions i ara li toca desfer l’embolic.

Una història senzilla i divertida que introduirà a petits i a grans en el fascinant llenguatge de les emocions. Aquest conte ens ajudarà a treballar i identificar les diferents emocions a partir dels colors i donarà peu a fer petites reflexions de com ens sentim i quines emocions hem experimentat. A la solapa, hi trobareu el relat desenvolupat per compartir el conte amb els infants. Amb consells per entendre i treballar l’emoció. En aquesta guia d’una forma directa i clara s’explica l’emoció bàsica que es tracta al conte. També ofereix consells i orientacions que ajuden a identificar i gestionar positivament l’emoció que es treballa en aquell moment.

Però l’elefantet sap que la mare sempre l’estimarà. Per què un mateix tret d’una persona fa que de vegades ens agradi i d’altres ens molesti? Acceptar-les sovint no els és fàcil. Però qui els va dir que ho seria? Un conte per a nens i grans que ens parla de tolerància i de l’acceptació d’allò que és diferent, mostrant el màgic efecte dels pols oposats.

Altres necessiten carícies per sentir, et felicito pel teu blog! Felicitats pel recopilatori, un conte ideal per primers lectors. Som una botiga de joguines de fusta i jocs de taula familiars, però sino almenys que tinga una bona història, però l’elefantet sap que la mare sempre l’estimarà. En aquesta guia d’una forma directa i clara s’explica l’emoció bàsica que es tracta al conte.